Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/agahim/public_html/index.php on line 4

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/agahim/public_html/index.php on line 4

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/agahim/public_html/wp-blog-header.php on line 4

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/agahim/public_html/wp-blog-header.php on line 4
تفاوت های آنفولانزا و کرونا - آموزش همگانی
اجتماعیبهداشتبیشتر بدانیم...سلامتشهروندان باید بدانندکرونا

تفاوت های آنفولانزا و کرونا

با نزدیک شدن به فصل آنفولانزا،‌ همه‌‌ی افراد نگران این هستند که به کرونا مبتلا شده‌اند یا آنفولانزا! تب، لرز، بدن درد و سرفه، همگی علائم مشترک بین ویروس کرونا، آنفولانزا، سرماخوردگی و آلرژی‌های فصلی هستند.

به گزارش آگاهی مصرف، این نکته بسیار مهم است که شما بتوانید در زمانی که احساس کردید علائم بیماری کرونا را دارید، ابتدا آن را از بیماری‌های مشابه و شایع که علائم مشابهی دارند تشخیص دهید.

دلیل اهمیت این تشخیص نیز در این است که مراجعه به مراکز درمانی که به‌صورت بالقوه، مکان‌هایی با سطح آلودگی بالای ویروسی و میکروبی (در مقایسه با سایر مکان‌های عمومی) محسوب می‌گردند، خطر ابتلای شما به سایر بیماری‌ها را افزایش می‌دهد.

آنفولانزا چیست و چه علائمی ایجاد می‌کند؟
به طور کلی، آنفلوانزای فصلی سریع و ناگهانی بروز می‌کند. آنفلوانزا یک عفونت تنفسی رایج است که توسط ویروسی ایجاد می‌شود که روی بینی، گلو و ریه‌ها تأثیر می‌گذارد. آنفلوانزا می‌تواند از ۵ تا ۷ روز ادامه داشته باشد. برخی از علائم رایج آنفولانزا عبارتند از تب و لرز، سرفه‌ی خشک، خستگی، بدن درد، آبریزش بینی، گرفتگی بینی، گلودرد و اسهال.

اگر به آنفولانزا دچار شدید، در خانه بمانید و استراحت کنید. مایعات کافی بنوشید. اگر تب دارید، می‌توانید از استامینوفن یا ایبوپروفن کمک بگیرید.

لازم به یادآوری است که آنتی بیوتیک‌ها در درمان عفونت‌های ویروسی مثل آنفولانزا و سرماخوردگی، هیچ کمکی نمی‌کنند. معمولا عفونت‌های ویروسی باید روند خود را طی کنند. بنابراین بهتر است فقط صبور باشید تا دوره‌ی بیماری تمام شود. اگر علائم شما پس از یک دوره‌ی بهبودی ناگهان بدتر شد، باید به پزشک خود مراجعه کنید تا احتمال عفونت باکتریایی ارزیابی شود.

ویروس کرونا یا COVID-19 چیست و چه علائمی ایجاد می‌کند؟

ویروس کرونا یا COVID-19، گونه‌ی جدیدی از یک ویروس به شدت بیماری‌زا و کشنده است. ویروس کرونا به سرعت در سراسر جهان در حال گسترش است. برخی سویه‌های ویروس کرونا که بسیار شایع هستند، فقط علائم خفیفی مانند سرماخوردگی ایجاد می‌کنند. با این حال، برخی از انواع کرونا می‌توانند باعث بیماری شدید در گروه‌های خاصی شوند. به نظر می‌رسد افراد مسن و افراد در هر سنی با بیماری‌های زمینه‌ای مانند بیماری قلبی، بیماری ریوی و دیابت، در معرض خطر بیش‌تری برای ابتلا به فرم شدید بیماری کرونا هستند.

شدت علائم COVID-19 از خفیف تا شدید متغیر است. علائم اولیه کرونا می‌تواند شامل این موارد باشد: تب و لرز، سرفه (معمولا خشک)، تنگی نفس یا دشواری در تنفس، خستگی، درد، سردرد و گلودرد. علائم تنفسی فوقانی مانند آبریزش بینی و گرفتگی سینوس‌ها، در بیماری کرونا بسیار غیر معمول است.

طبق اطلاعیه‌ی سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری خفیف کرونا علائمی شامل تب، سرفه، خستگی، از دست دادن اشتها، گلو درد و سردرد را ایجاد می‌کند.

مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها (CDC) نیز علائمی مانند نفس نفس زدن و تنگی نفس، درد عضلانی، لرز و از بین رفتن چشایی یا بویایی را جز علائم بالقوه به حساب می‌آورد.

چرا کرونا و آنفولانزا ممکن است شبیه به یکدیگر بروز کنند؟
ممکن است شنیده باشید که علائم بیماری ویروس کرونا مشابه آنفلوانزا است. COVID-19 و آنفولانزا هر دو بیماری تنفسی و مسری ناشی از ویروس‌ها هستند و ممکن است علائم مشترکی داشته باشند. هر دو بیماری از طریق تماس نزدیک بین افراد و از طریق قطرات تنفسی یا آئروسل‌های منتشر شده از طریق صحبت کردن، عطسه یا سرفه به دیگران منتقل می‌شوند. تماس سطوح آلوده نیز یکی دیگر از راه‌های انتقال این دو ویروس است.

گاهی ممکن است همزمان به هر دو بیماری کرونا و آنفولانزا مبتلا شوید. زیرا ویروس‌هایی که باعث COVID-19 و آنفولانزا می‌شوند، می‌توانند همزمان در جامعه شیوع پیدا کنند. بسیاری از افراد مبتلا به آنفولانزا یا افرادی که دارای علائم خفیف COVID-19 هستند، می‌توانند در خانه با استراحت و مصرف مایعات بهبود یابند. اما برخی از افراد که علائم شدیدی مانند درگیری ریه دارند باید در بیمارستان بستری شوند.

چگونه می توانید از ابتلا به COVID-19 و آنفولانزا جلوگیری کنید؟
خبر خوب این است که شما می‌توانید با انجام اقدامات احتیاطی استاندارد، خطر ابتلا به COVID-19، آنفولانزا و سایر عفونت‌های تنفسی را کاهش دهید. در حقیقت، برخی تحقیقات نشان داده‌اند که پیروی از برخی اقدامات مانند رعایت فاصله‌ی اجتماعی، استفاده از ماسک صورت، پرهیز از تجمعات، اجتناب از تماس نزدیک، شستن دست‌ها حداقل به مدت ۲۰ ثانیه، ضد عفونی کردن دست‌ها با الکل حداقل ۶۰ درصد، پوشاندن دهان و بینی با آرنج یا دستمال هنگام سرفه یا عطسه، خودداری از لمس چشم، بینی و دهان و همچنین ضد عفونی کردن سطوح تماسی، خطر ابتلا به آنفولانزا و کرونا را کاهش می‌دهند. اما مراقب باشید که اقدامات احتیاطی، باعث ایجاد وسواس اختلال فکری در دوران کرونا نشود. به علت شست و شوی زیاد دست‌ها، بیش از پیش مراقب خشکی پوست دست‌ها در دوران کرونا کنید.

 

لینک کوتاه: https://agahimasraf.ir/?p=75322

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا